Notícies

Notícia detallada
27-11-2020 CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL
S’informa a tots els socis i col·laboradors que es convoca Assemblea general ordinària de Cooperativa d’Ivars  i Secció de Crèdit, SCCL, que tindrà lloc el diumenge 20 de desembre de 2020, a 2/4 d’11 del matí en primera convocatòria, i a les 11 en segona, segons convocatòria íntegra i ordre del dia que està disponible clicant AQUÍ.

Cal tenir en compte que atenent a la situació extraordinària ocasionada per la COVID-19 l’Assemblea es celebrarà en mode on-line, a excepció dels socis d’Ivars d’Urgell que tindran opció d’assistència física segons aforament i complint la normativa sanitària. Trobareu totes les indicacions necessàries en el mateix ordre del dia.

Animem a tots els socis a participar-hi, tractant-se de l’òrgan de gestió més representatiu del projecte cooperatiu. En aquesta mateixa web hi haurà disponible l’accés a l’Assemblea on-line que serà limitat a socis i col·laboradors.
Totes les notícies
La Cooperativa informa

"Celebració Assemblea General de socis 2020"

Ampliar Info
INFORMACIÓ
NOTÍCIES
2010 © Cooperativa d'Ivars i Secció de Crèdit SCCL - C/ Lleida, 2-8 - 25260 · Ivars d'Urgell (Lleida) - Política de privacitat
Treballa amb nosaltres