Notícies

Notícia detallada
11-10-2019 COOPERATIVA D’IVARS ACOLLIRÀ L’OBRA D’ART RURAL MÉS GRAN DE CATALUNYA
Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquestes són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran en una de les obres d’art rural més gran de Catalunya.

A la recerca de noves sinergies que aportin un valor afegit a l’empresa, des de Cooperativa d’Ivars s’aposta per la innovació amb aquesta iniciativa que també vol ser un reconeixement als socis i treballadors. Es referma així el compromís social i cultural de la nostra cooperativa centenària fent conviure en un mateix espai l’expressió artística i l’activitat industrial.

A més a més, cal recordar que durant el 2018 la fàbrica de Torregrossa va obtenir la certificació Global G.A.P., fita també pionera en l’àmbit de l’alimentació animal a Catalunya, i que va suposar una adequació important en els equips i funcionament de la instal·lació. El segell Global G.A.P. implica alhora la pràctica d’una sostenibilitat global, pel que fa a condicions de treball, respecte al medi ambient i aposta per la seguretat i traçabilitat agroalimentària. Per això, amb aquest repte aconseguit, s’ha volgut compartir ara de cara enfora la singularitat d’aquest centre industrial agroalimentari.

La direcció i producció del projecte és de Binomic.cat (www.binomic.cat), una empresa especialitzada en la direcció d’art, el disseny i la realització d’aplicacions interactives. Amb seu a Penelles, són ben coneguts al territori com a responsables i impulsors del GARGAR Festival de Murals i Art Rural (@gargarfestival), que enguany ha celebrat la quarta edició, aconseguint de nou un gran èxit de participació.

Jofre Oliveras (@jofre.oliveras) i Nil Safont (@slim.art), artistes catalans amb una forta projecció internacional, són els creadors d’aquesta obra mural que s’inspira en les Festes del Segar i del Batre de La Fuliola, i també evoca la tradició agrària d’aquesta terra i a les entitats, homes i dones que hi treballen.

Actualment en fase d’execució, està previst que el mural estigui enllestit a finals d’octubre. Més endavant s’anunciarà puntualment de la jornada de presentació i finalització de la creació.
Totes les notícies
La Cooperativa informa

"La cooperativa també dona suport al nostre boví"

Ampliar Info
INFORMACIÓ
NOTÍCIES
2010 © Cooperativa d'Ivars i Secció de Crèdit SCCL - C/ Lleida, 2-8 - 25260 · Ivars d'Urgell (Lleida) - Política de privacitat
Treballa amb nosaltres