Notícies

Notícia detallada
01-03-2019 COOPERATIVA D’IVARS AL PORCIFORUM 2019
Avui Cooperativa d’Ivars ha participat en el debat de cloenda del congrés PORCIFORUM que s’ha celebrat a La Llotja de Lleida, els dies 28 de febrer i 1 de març. L’esdeveniment ha reunit els principals actors del sector porcí espanyol, i ha servit per compartir les darreres tendències i coneixements a través de diferents espais d’intercanvi . PORCIFORUM és ja a dia d’avui, la cita ineludible del sector porcí al nostre territori.
Cooperativa d’Ivars, a través de la veterinària nutròloga Sra. Núria Llanes, ha exposat l’oportunitat del model cooperatiu, així com els avantatges que el projecte de doble collita i pastone, porten cap al sector porcí, amb totes les seves derivades agràries, ramaderes i industrials, i essent l’autoabastament de proximitat per a la producció de pinsos un dels punts clau. Des d’aquí es felicita al grup AgriNews per l’organització del punt de trobada PorciForum2019.
Totes les notícies
La Cooperativa informa

"ADHESIÓ A LA VAGA GENERAL"

Ampliar Info
INFORMACIÓ
NOTÍCIES
2010 © Cooperativa d'Ivars i Secció de Crèdit SCCL - C/ Lleida, 2-8 - 25260 · Ivars d'Urgell (Lleida) - Política de privacitat
Treballa amb nosaltres