Notícies

Notícia detallada
27-02-2019 Els ramaders de Cooperativa d'Ivars lideren els premis PRONOSVAC 2018
Avui 27 de febrer s'han lliurat a la seu de la Cooperativa COVAP de la regió de Còrdova els guardons corresponents als millors analistes del mercat boví dins de la iniciativa PRONOSVAC 2018.
Dels 6 premis a lliurar, 4 d'ells han recaigut en ramaders i tècnics amb relació a Cooperativa d'Ivars: Pau Salse, de Balaguer, ha recollit el corresponent a Bestiar Frisó, Josep Ramon Gabàs, de Lleida, ha estat reconegut en la categoria de Mascle Menor, i Eliseu Isla, director de boví de la cooperativa, ha estat premiat en els tipus de Vedella de Barcelona i Mascle Estàndard.
Cooperativa d'Ivars felicita tots els guardonats, i de forma especial reconeix aquesta iniciativa que la taula Monvac, coordinada amb Mercolleida, Mercabarna i Mercamurcia, tira endavant un any més, també amb el patrocini de CaixaBank.
Tot això, i sobretot la utilitat de les taules de preus, ha de revertir en un bon funcionament del mercat al llarg de l'any, i a una òptima eficiència del sector ramader boví.
Totes les notícies
La Cooperativa informa

"ADHESIÓ A LA VAGA GENERAL"

Ampliar Info
INFORMACIÓ
NOTÍCIES
2010 © Cooperativa d'Ivars i Secció de Crèdit SCCL - C/ Lleida, 2-8 - 25260 · Ivars d'Urgell (Lleida) - Política de privacitat
Treballa amb nosaltres