Notícies

Notícia detallada
08-02-2019 MÀXIM INTERÈS EN LA MODERNITZACIÓ DELS REGS A PREIXANA
El dijous 7 de febrer, una interessant taula rodona sobre experiències en reg pressuritzat va cloure les sessions de les VIII Jornades tècniques de Preixana, que han reunit al llarg de tota la setmana al voltant d’un centenar d’agricultors. En la cloenda van exposar el seu coneixement: Robert Brufau, en fruiters; Joan Fortuny, en pistatxers;  Josep M. Jové, en oliveres;  Antoni Pané, en doble collita i Ventura Roca, en nova modernització.
I el divendres la jornada de camp demostrativa en sistemes de reg ha atret una bona representació del sector empresarial agrari del territori. El subdirector del DARP, Antoni Enjuanes, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, l’alcalde de Preixana, Jaume Pané, i el director general de Cooperativa d’Ivars, Antoni Pané, han visitat la demostració, manifestant la necessitat urgent d’activar processos per a modernitzar i posar en marxa nous regs.
Totes les notícies
La Cooperativa informa

"Balanç Nitrogen en granja – Sector Porcí"

Ampliar Info
INFORMACIÓ
NOTÍCIES
2010 © Cooperativa d'Ivars i Secció de Crèdit SCCL - C/ Lleida, 2-8 - 25260 · Ivars d'Urgell (Lleida) - Política de privacitat
Treballa amb nosaltres