Carburant

L'estació Preus Repartiment a domicili Gasoil professional Biomassa

Amb l'autorització núm. 0093 del Departament de Duanes i Impostos Especials, tramitem l'alta de beneficiaris i matrícules dels vehicles. Expedim la tarja de gasoil professional per ús a la nostra estació de servei.

Tarja de pre-pagament

La tarja de pre-pagament permet subministrar-se de carburant a qualsevol hora i dia de l'any.

· La tarja es carrega per l'import que vostè vulgui, tant en efectiu, com, si disposa de compte obert a la Secció de Crèdit fer un traspàs amb una trucada telefònica. Igualment ho pot fer directament a les oficines d'administració, Secció agrària i Bàscula.

· El saldo de que disposa el podrà comprovar cada cop que insereixi la tarja al terminal de pagament i seleccioni un assortidor; l'import que indica és el saldo disponible. L'avantatge d'aquest sistema és que el risc que corre en cas de pèrdua o substracció és el del saldo que en aquell moment tingui a la tarja.

· El sistema permet multitargeta, per lo qual si vostè te 2 o més cotxes pot disposar d'una targeta per a cadascun d'ells utilitzant el mateix saldo.

· A final de mes hi ha l'opció de rebre a casa del soci la factura amb el detall les càrregues efectuades durant el mes amb el seu corresponent iva.

· Telèfon d'atenció al client 973 580000

· Recàrrega de targes.
· Bloqueig de targes extraviades.
· Incidències o notificacions.

· Sol·liciti la tarja a les oficines de la cooperativa i li lliurarem al moment.

Tarja de Gasoil Professional

Com a entitat emissora de targes de gas oil professional, autoritzada amb el número 0093 pel Departament de Duanes i Impostos Especials, podem oferir-li al transportista professional, tot el servei que precisa, tant per tramitar-li l'alta de la seva empresa com a beneficiaria, com de tantes matrícules i targes que precisi.

· Amb el nostre sistema, l'import subministrat per cada matrícula anirà comunicat directament al departament de Duanes i Impostos Especials per tal que vostè cobri puntualment la bonificació.

· A final de mes disposarà d'una factura detallada de totes les càrregues de gas oil.

La Cooperativa informa

"Celebració Assemblea General de socis 2020"

Ampliar Info
INFORMACIÓ
CARBURANTS
GASOIL PROFESSIONAL
2010 © Cooperativa d'Ivars i Secció de Crèdit SCCL - C/ Lleida, 2-8 - 25260 · Ivars d'Urgell (Lleida) - Política de privacitat
Treballa amb nosaltres